getty images oWArbK9KMIo unsplash

Avalon Romania Bulding Industry

Produse facute sa dureze, echipa dedicata de suport, livrare prompta, preturi competitive

La Avalon Romania punem pret pe calitate, dar tinem cont si de bugetul tau! Cu totii visam la ultima amenajare gasita poate pe Pinterest, sau Instagram, dar uneori bugetul nu este cel mai generos pentru renovarea planuita. Specialistii si tot personalul Avalon Romania sunt pregatiti sa te inspire, sa te sfatuiasca si sa te indrume ca sa ajungi la varianta potrivita bugetului tau, fara sa renunti la factorul estetic al amenajarii visate.

getty images PGJq8tZPXHA unsplash.jpg 1024x670 1

Avalon Romania Building Industry a fost creat pentru a completa gama de servicii oferite de catre SudRezidential.ro tuturor celor care doresc ceva mai mult de la o locuinta noua, iar astazi are propria personalitate, fiind catalogat de multi ca un One Stop Shop pentru noii rezidenti ai marilor proiecte si ansambluri rezidentiale din zona de Sud a Capitalei si nu numai.

S-a dorit crearea unei divizii tehnice puternice cu o structura ampla, care sa preia mare parte din procesul de finisare, amenajare si design al noilor locuinte din marile proiecte imobiliare dezvoltate in ultimii ani in Capitala si in Ilfov.

Practic astazi suntem furnizorul exclusiv de materiale de constructii si finisaje premium de interior pentru cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Sudul Bucurestiului si Ilfov, pentru care oferim servicii complete, de la simpla livrare a materialelor grele necesare edificarii acestor proiecte imobiliare, pana la solutii de cost control pentru bugetul alocat materialelor si echipamentelor folosite in amenajare, servicii de design care includ randari si stereotomii si bineinteles servicii de arhitectura interioara si propuneri de amenajare.

Preluam si personalizam gratuit noile locuinte, sau imobilele noi cu ajutorul specialistilor nostri in magazinele noastre, procesam un peaking rapid in depozitele noastre din Bucuresti si Ilfov, sortam si ambalam produsele pentru fiecare unitate locativa in parte, pentru ca echipelor de montaj si celor care se ocupa de managementul santierului sa le fie mult mai usor.

Paletizam separat si livram cu rapiditate toate produsele cerute de client pentru fiecare apartament /proiect in parte, alaturi de materialele necesare montarii si intotdeauna cu specificatiile clientului final pentru montaj.

Credem cu tarie ca cea mai pretioasa resursa este timpul, de aceea prezenta noastra online este acum gandita ca sa iti economiseasca timp, dar pentru ca designul este despre emotie si frumos, despre stare de bine si stil de viata poti vedea cu ochii tai produsele de pe site in showroomul nostru din Drumul Jilavei, nr. 58-60, sector 4, Bucuresti.

amira aboalnaga O7WjrXiKy s unsplash.jpg 614x1024 1
getty images LI jZkkqpd8 unsplash.jpg

Avalon Romania Bulding Industry

Luxul pe care ti-l poti permite!

. Contact Vienna ParkSide Residence