vienna parkside residence scaled

Cine Suntem

LSG Group & Core Value Capital

Vienna Parkside

Primul proiect rezidențial din cadrul Metalurgiei Park Residence pre-certificat GREEN HOMES.

Vienna Parkside Residence stabileste noi standarde in ceea ce priveste eficienta energetica si utilizarea energiei regenerabile, fiind probabil unul dintre cele mai mari proiecte de apartamente din Romania care foloseste energia solara pentru a genera electricitate. Acest ansamblu marcheaza o etapa noua in evolutia celui mai mare proiect rezidential construit pana acum in tara noastra – Metalurgiei Park Residence.

Unicitatea si, chiar mai important, inovatia fara precedent in cadrul acestui nou proiect rezidential nu deriva din simpla utilizare a panourilor fotovoltaice pentru generarea energiei electrice, ci din implementarea unui sistem fotovoltaic pentru fiecare apartament cu doua sau trei camere, conectat la tabloul electric propriu, transformandu-i pe locatari in prosumatori de energie. Apartamentele cu doua camere vor avea o putere instalata minima de 600W, generand anual aproximativ 750 kWh, in timp ce pentru apartamentele cu trei camere, puterea instalata minima va fi de 900W, cu o productie anuala de circa 1100 kWh.

Aceasta realizare este posibila datorita experientei si competentei investitorului principal din acest proiect si a antreprenorului general, doua companii cu o experienta extinsa la nivel international in proiecte de infrastructura energetica si in dezvoltarea de parcuri fotovoltaice de mari dimensiuni.

lsg logo onwhite 1

LSG Group, prin intermediul subsidiarei sale din Romania, LSG Building Solutions S.R.L., este una dintre cele mai prestigioase companii care activeaza in domeniul energiei regenerabile si a solutiilor de eficienta energetica pentru cladiri, avand filiale in Austria, Romania, Croatia, Bulgaria, Serbia, Macedonia si Republica Moldova.

LSG GROUP este o societate cu capital privat 100%. Toti actionarii detin pozitii de conducere in cadrul societatii.

LSG GROUP este un partener competent in domeniul constructiilor, instalatiilor electrice, automatizarii si mecanicii pentru clientii din sectorul industrial si comercial.

LSG GROUP a devenit un partener puternic si de incredere, abordand cu succes provocarile ridicate ale domeniului sistemelor integrate de instalatii pentru cladiri. Compania activeaza de peste 14 ani in domeniul Energiilor din Surse Regenerabile, implicandu-se tot mai mult in proiecte referitoare la parcuri eoliene si fotovoltaice.

https://www.lsg-group.eu/

3103 weltkarte01 ourmarket
logo 1
derek sutton rfgsYFb 5ow unsplash

Core Value Capital, o companie cu sediul in Viena, Austria, prin intermediul subsidiarei sale CVE Residence Alpha S.R.L. din Romania, este investitorul principal al proiectului. Este o companie de renume care efectueaza investitii semnificative in proiecte ce promoveaza sustenabilitatea si energia verde, inclusiv in constructia de parcuri fotovoltaice si alte proiecte de investitii, promovand integrarea a trei principii esentiale: responsabilitate sociala, sustenabilitate economica si respect fata de mediu.

Fondul austriac Core Value Capital, specializat in proiecte fotovoltaice, isi demonstreaza angajamentul fata de energia solara prin investitii semnificative in proiecte din Romania. Compania administreaza activele unui grup select de milionari si investitori institutionali si detine in proprietate un parc fotovoltaic de 50 MW in Giurgiu. Fondul are planificate investitii de 800 de milioane de euro in proiecte fotovoltaice romanesti, reprezentand 70% din capacitatea actuala instalata in centralele solare din tara.

https://www.corevaluecapital.at/

Screenshot 2023 09 18 at 13.18.41

Vienna Parkside Residence va fi construit conform standardelor ridicate de sustenabilitate si eficienta energetica si este primul proiect rezidential din Metalurgiei Park Residence care a obtinut pre-certificarea GREEN HOMES.

Cu respect si consideratie,
Echipa Vienna Parkside Residence

Parteneri Vienna Parkside Residence

sudrezidential
credit24h
avalon romania
urbanis adiru
MicrosoftTeams image
. Contact Vienna ParkSide Residence